Solata s steklenimi rezanci

Solata s steklenimi rezanci image
Težavnost Lahko
Priprava 0 min
Kuhanje 40 min

Sestavine

4 število porcij
    • 400   g spomladanski zavitek
    • 100   g stekleni rezanci
    • 24   ml sončnično olje
    • 48   ml sojina omaka
    • 48   ml čili omaka
    •   korenje
    •   kumara
    •   mešani oreščki

Priprava

    Spomladanske zavitke razporedite na pekač, obložen s papirjem za peko, in pecite v vroči pečici pri približno 225 °C okoli 20 minut.

    Steklene rezance prelijte z vrelo vodo in pripravite po navodilih na embalaži. Stresite jih na cedilo in marinirajte z oljem, sojino in čilijevo omako. Korenje olupite, kumare operite. Oboje narežite na zelo tanke trakove. Oreške grobo nasekljajte in dodajte rezancem z zelenjavo

Hranilne vrednosti

Kcal 311
Proteini (g) 13.6
Ogljikovi hidrati (g) 61.1
Maščobe (g) 17.2