
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
solata
Olivno olje Olivno olje | 8 ml ml | ||
Kurkuma Kurkuma | 6 g g | ||
Kajenski poper Kajenski poper | ščepec ščepec | ||
Leča
Leča (rjava) | 250 g g | ||
Mlada špinača Mlada špinača | 100 g g | ||
Jabolka Jabolka | 1 | ||
Cvetača Cvetača | 1 | ||
Peteršilj Peteršilj | |||
Orehi Orehi |
preliv
Limonin sok Limonin sok | 24 ml ml | ||
Olivno olje Olivno olje | 24 ml ml | ||
Česen v prahu Česen v prahu | |||
Sol Sol | |||
Poper Poper |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamSolata z lečo in tofujem
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Cvetačo narežemo na cvetke, ki jih premažemo z olivnim oljem ter začinimo s kurkumo in kajenskim poprom. Položimo jih na pekač, pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija in jih pečemo 25min.
Špinačo, lečo in narezano jabolko položimo v skledo in pripravimo preliv. Ko je cvetača pečena, jo posipamo čez sveže sestavine, čez dodamo še preliv in peteršilj ter narezane orehe.