
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Toast Toast | |||
Piščanec Piščanec | |||
Zelenjava Zelenjava | |||
Paradižnik Paradižnik | |||
Rukola Rukola | |||
Pršut Pršut | |||
Smetanov namaz Smetanov namaz | |||
Jogurt Jogurt | |||
Olive Olive | |||
Sušeni paradižnik Sušeni paradižnik |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamSrečen klubski sendvič
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Toaste (bele in temne) naložimo en beli in en temni, da bo sendvič bolj pisan in zanimiv. Nato toastom porežemo skorjico. Zmešamo enožlico smetanovega namaza in eno žlico gostega jogurta. Dodamo lahko še malo svežih zelišč in namažemo toaste na eni strani. Nadevamo jih poljubno. Lahko najprej dodamo bučke, nato trganega piščanca iz nabodalc, olive,sušeniparadižnik, nato papriko, šparglje, rukolo in na zadnje še pršut in rezine svežega paradižnika. Pokrijemo in postrežemo.
V Lidlu Slovenija smo v sodelovanju z Ekošolo v letu 2015 zasnovali projekt Hrana ni za tjavendan. Z njim želimo ozaveščati in izobraževati o zmanjševanju in preprečevanju nastanka odpadne in zavržene hrane ter spodbujati praktično uporabo neporabljenih prehrambnih izdelkov. Preberite več na: https://www.boljsi-svet.si/
Recept je pripravila Tamara Fortuna (blog Srecna.si).
Fotografija: Urška Fartelj