
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Preliv iz rdeče pese
Kuhana pesa Kuhana pesa | 2 Gomolj Gomolj | ||
Rdeča čebula
Rdeča čebula (mala) | 1 | ||
Kozji jogurt Kozji jogurt | 0,25 ml ml | ||
Česen Česen | 3 g g | ||
Sol Sol | |||
Jabolčni kis Jabolčni kis | 48 ml ml |
Pečena zelenjava
Cvetača Cvetača | 0,5 | ||
Sladki krompir Sladki krompir | 1 | ||
Sol Sol | |||
Česen v prahu Česen v prahu | 6 g g | ||
Olivno olje Olivno olje | 12 ml ml |
Pečen losos
File lososa File lososa | 1 | ||
Sol Sol | |||
Olivno olje Olivno olje | 12 ml ml |
Dodatki
Rukola Rukola | 50 g g | ||
Špinača Špinača | 50 g g | ||
Sezam Sezam | 10 g g | ||
Kislo zelje Kislo zelje | 50 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamSrečkasta bowla
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Kuhano rdečo peso, rdečo čebulo, kozji jogurt, česen, sol in jabolčni kis zblendaj v blenderju, da nastane kremen svetlo roza preliv.
Sladek krompir in cvetačo nareži ter jo razporedi po pekaču. Prelij jo z olivnim oljem, soli, dodaj česen v prahu in postavi v pečico za 25 min na 200 stopinj.
File lososa začini in postavi v pečico za 10 - 12 min na 200 stopinj.
V solatni skledi razporedi rukolo in špinačo, dodaj kislo zelje, pečeno zelenjavo, pečenega lososa, prelij s prelivom in potresi s sezamom.