
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Zapečene školjke
Klapavice
Klapavice (marinirane klapavice Sol Y Mar) | 200 g g | ||
Sir
Sir (manchego Sol Y Mar) | 50 g g | ||
Olivno olje Olivno olje |
Srčki artičok
Artičoke
Artičoke (Sol Y Mar) | 1 kozarec kozarec | ||
Tuna iz konzerve
Tuna iz konzerve (tuna v olju Sol Y Mar) | 1 kozarec kozarec | ||
Česen
Česen (nasekljan česen Sol Y Mar) | 2 stroki strok | ||
Limonin sok Limonin sok | 25 ml ml | ||
Olivno olje
Olivno olje (ekstra deviško olivno olje Sol Y Mar) | 12 ml ml | ||
Peteršilj
Peteršilj (nasekljan) | 4 Vejica Vejica |
Zelene olive s koščicami
Olive
Olive (zelene olive s koščicami Sol Y Mar Manzanilla) | 1 kozarec kozarec | ||
Olivno olje
Olivno olje (ekstra deviško olivno olje Sol Y Mar) | 25 ml ml | ||
Limonin sok Limonin sok | 25 ml ml | ||
Čili Čili | 1 | ||
Česen Česen | 1 stroki strok |
Koščki sira
Sir
Sir (staran sir Sol Y Mar) | 150 g g | ||
Drobnjak
Drobnjak (narezan) | 1 pesti pest |
Rdeče kozice
Česen
Česen (narezan na rezine) | 1 stroki strok | ||
Olivno olje
Olivno olje (Virgin Sol Y Mar) | 12 ml ml | ||
Kozice
Kozice (rdeče kozice Sol Y Mar) | |||
Sol Sol | |||
Poper Poper |
Chirozo v paradižniku
Klobasa
Klobasa (Chiroxzo za žar Sol Y Mar) | 1 | ||
Olivno olje
Olivno olje (Virgin Sol Y Mar) | 25 ml ml | ||
Česen Česen | 1 stroki strok | ||
Čebula Čebula | 1 | ||
Šeri Šeri | 50 ml ml | ||
Narezan paradižnik Narezan paradižnik | 1 kozarec kozarec | ||
Sol Sol | |||
Čili Čili |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTapas plošča
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Zapečene klapavice: Školjke naložite v manjši pekač, naoljen z olivnim oljem, potresite z naribanim sirom manchego in približno 15 minut pecite v vroči pečici (200 °C).
Srčki artičok: Srčke artičok Lidl Sol Y Mar odcedite in narežite na četrtine, odcedite olje tunini Lidl Sol Y Mar, jo dodajte srčkom in premešajte. Marinirajte s sesekljanim česnom Lidl Sol Y Mar, svežim limonovim sokom, ekstra deviškim olivnim oljem Nativ Lidl Sol Y Mar in sesekljanim peteršiljem.
Zelene olive s koščicami: Zelene olive s koščicami Manzanilla Lidl Sol Y Mar marinirajte z ekstra deviškim olivnim oljem Nativ Lidl Sol Y Mar, svežim limonovim sokom, sesekljanim rdečim čilijem in sesekljanim česnom.
Koščki sira: Sir Lidl Sol Y Mar narežite na koščke v velikosti grižljaja in potresite z drobno narezanim drobnjakom.
Rdeče kozice: Na rezine narezan česen stresite v ponev z olivnim oljem Lidl Sol Y Mar in pustite, da se rahlo obarva. Dodajte odmrznjene rdeče kozice in 5–6 minut pražite na olju s praženim česnom. Po okusu začinite s soljo in poprom.
Chorizo v paradižniku: Klobaso chorizo za žar Lidl Sol Y Mar prerežite na polovico ali tretjine. Kose prepražite na olivnem olju Virgin Lidl Sol Y Mar, da postanejo hrustljavi. Dodajte čebulo in česen ter prepražite. Deglazirajte s šerijem, dodajte sesekljan paradižnik in pustite, da enkrat zavre. Začinite s soljo in čilijem po okusu. Postrezite s klobaso chorizo.