
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Zapečene školjke
Klapavice
Klapavice (marinirane klapavice Sol Y Mar) | 200 g g | ||
Sir
Sir (manchego Sol Y Mar) | 50 g g | ||
Olivno olje Olivno olje |
Srčki artičok
Artičoke
Artičoke (Sol Y Mar) | 1 kozarec kozarec | ||
Tuna iz konzerve
Tuna iz konzerve (tuna v olju Sol Y Mar) | 1 kozarec kozarec | ||
Česen
Česen (nasekljan česen Sol Y Mar) | 2 stroki strok | ||
Limonin sok Limonin sok | 25 ml ml | ||
Olivno olje
Olivno olje (ekstra deviško olivno olje Sol Y Mar) | 12 ml ml | ||
Peteršilj
Peteršilj (nasekljan) | 4 Vejica Vejica |
Zelene olive s koščicami
Olive
Olive (zelene olive s koščicami Sol Y Mar Manzanilla) | 1 kozarec kozarec | ||
Olivno olje
Olivno olje (ekstra deviško olivno olje Sol Y Mar) | 25 ml ml | ||
Limonin sok Limonin sok | 25 ml ml | ||
Čili Čili | 1 | ||
Česen Česen | 1 stroki strok |
Koščki sira
Sir
Sir (staran sir Sol Y Mar) | 150 g g | ||
Drobnjak
Drobnjak (narezan) | 1 pesti pest |
Rdeče kozice
Česen
Česen (narezan na rezine) | 1 stroki strok | ||
Olivno olje
Olivno olje (Virgin Sol Y Mar) | 12 ml ml | ||
Kozice
Kozice (rdeče kozice Sol Y Mar) | |||
Sol Sol | |||
Poper Poper |
Chirozo v paradižniku
Klobasa
Klobasa (Chiroxzo za žar Sol Y Mar) | 1 | ||
Olivno olje
Olivno olje (Virgin Sol Y Mar) | 25 ml ml | ||
Česen Česen | 1 stroki strok | ||
Čebula Čebula | 1 | ||
Šeri Šeri | 50 ml ml | ||
Narezan paradižnik Narezan paradižnik | 1 kozarec kozarec | ||
Sol Sol | |||
Čili Čili |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamTapas plošča
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Zapečene klapavice: Školjke naložite v manjši pekač, naoljen z olivnim oljem, potresite z naribanim sirom manchego in približno 15 minut pecite v vroči pečici (200 °C).
Srčki artičok: Srčke artičok Lidl Sol Y Mar odcedite in narežite na četrtine, odcedite olje tunini Lidl Sol Y Mar, jo dodajte srčkom in premešajte. Marinirajte s sesekljanim česnom Lidl Sol Y Mar, svežim limonovim sokom, ekstra deviškim olivnim oljem Nativ Lidl Sol Y Mar in sesekljanim peteršiljem.
Zelene olive s koščicami: Zelene olive s koščicami Manzanilla Lidl Sol Y Mar marinirajte z ekstra deviškim olivnim oljem Nativ Lidl Sol Y Mar, svežim limonovim sokom, sesekljanim rdečim čilijem in sesekljanim česnom.
Koščki sira: Sir Lidl Sol Y Mar narežite na koščke v velikosti grižljaja in potresite z drobno narezanim drobnjakom.
Rdeče kozice: Na rezine narezan česen stresite v ponev z olivnim oljem Lidl Sol Y Mar in pustite, da se rahlo obarva. Dodajte odmrznjene rdeče kozice in 5–6 minut pražite na olju s praženim česnom. Po okusu začinite s soljo in poprom.
Chorizo v paradižniku: Klobaso chorizo za žar Lidl Sol Y Mar prerežite na polovico ali tretjine. Kose prepražite na olivnem olju Virgin Lidl Sol Y Mar, da postanejo hrustljavi. Dodajte čebulo in česen ter prepražite. Deglazirajte s šerijem, dodajte sesekljan paradižnik in pustite, da enkrat zavre. Začinite s soljo in čilijem po okusu. Postrezite s klobaso chorizo.