
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Olje Olje | 1 žlice žlica | |
Piščančja prsa Piščančja prsa | 400 g g | |
Rdeča paprika Rdeča paprika | 1 | |
Rumena paprika Rumena paprika | 1 | |
Paradižnik v pločevinki Paradižnik v pločevinki | 1 | |
Posušeni paradižniki Posušeni paradižniki | 1 žlice žlica | |
Peresniki
Peresniki (polnozrnati) | 200 g g | |
Sol Sol | ||
Poper Poper | ||
Česen v prahu Česen v prahu | ||
Bazilika Bazilika | ||
Mocarela
Mocarela (lahke) | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTestenine iz ene posode
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
- Na olivnem olju prepraži por, dodaj na rezine narezani papriki in vse skupaj dobro prepraži.
- K zelenjavi dodaj piščančja prsa. Vse skupaj začini z 2 čajnima žlicama česna v prahu, soljo in poprom.
- Ko se piščančji koščki lepo zapečejo, v posodo dodaj nasekljane suhe paradižnike, 1 pločevinko paradižnikov v koščkih in testenine.
- Testenine morajo biti pokrite s tekočino, zato po potrebi dodaj še malo vode.
- Posodo pokrij in počakaj, da se testenine skuhajo.
- Na koncu po testeninah razporedi mocarelo, jo vmešaj in počakaj nekaj minut, da se stopi.
- Testenine postreži s svežo baziliko in uživaj.