Preprosto več za vas
Testenine s paradižnikom in vegansko feto

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!

Sestavine

Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik400 g g
Veganski feta sir Veganski feta sir1
Olivno olje Olivno olje36 ml ml
Začimbe Začimbe
Poper Poper
Sol Sol
Testenine Testenine250 g g

Testenine s paradižnikom in vegansko feto

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(1)

Priprava

V pekač dodaj veganski feta sir, češnjeve paradižnike, sol, poper, mešanico italijanskih začimb in olivno olje.

Pekač postavi v pečico na 200 °C za 20 minut.

Ko je masa pečena, vse skupaj dobro pretlači in zmešaj.

Testenine skuhaj po navodilih, navedenih na embalaži.

Dodaj omako in premešaj.