
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!
Sestavine
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik | 400 g g | ||
Veganski feta sir Veganski feta sir | 1 | ||
Olivno olje Olivno olje | 36 ml ml | ||
Začimbe Začimbe | |||
Poper Poper | |||
Sol Sol | |||
Testenine Testenine | 250 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamTestenine s paradižnikom in vegansko feto
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V pekač dodaj veganski feta sir, češnjeve paradižnike, sol, poper, mešanico italijanskih začimb in olivno olje.
Pekač postavi v pečico na 200 °C za 20 minut.
Ko je masa pečena, vse skupaj dobro pretlači in zmešaj.
Testenine skuhaj po navodilih, navedenih na embalaži.
Dodaj omako in premešaj.