Toast z malinami

Toast z malinami

TežavnostLahko
Kuhanje30 min

Priprava

    Maline odmrzneš (lahko jih daš v kozico in mešaš, dokler ne odmrznejo). Zmešaš jih z žlico sladkorja in postaviš na stran.V posodi ročno z metlico zmešaš jajci, vanili sladkor in sladkor. Doliješ mleko in premešaš. Vzameš kos toasta, ga namažeš s kremnim sirom, čez namaz dodaš malce malin (ali lešnikovega namaza) in pokriješ z drugim kosom toasta. Na ponvici segrejemo malce olja ali masla. Tako pripravljen toast (držiš ga z rokami) “potopiš” v jajčno zmes in položiš v segreto ponvico. Popečeš na obeh straneh (po nekaj minut, srednja temperatura). Še tople posuješ s sladkorjem v prahu in postrežeš. Dodaš lahko seveda tudi sadje, javorjev sirup, med, grški jogurt, ali kateri koli svoj priljubljen dodatek po želji.