Preprosto več za vas
Toast z malinami

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Jajca Jajca2
Sladkor Sladkor20 g g
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor
Mleko Mleko1 dl dl
Kremni sir Kremni sir
Zamrznjene maline Zamrznjene maline100 g g

Toast z malinami

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(2)

Priprava

Maline odmrzneš (lahko jih daš v kozico in mešaš, dokler ne odmrznejo). Zmešaš jih z žlico sladkorja in postaviš na stran.
V posodi ročno z metlico zmešaš jajci, vanili sladkor in sladkor. Doliješ mleko in premešaš. Vzameš kos toasta, ga namažeš s kremnim sirom, čez namaz dodaš malce malin (ali lešnikovega namaza) in pokriješ z drugim kosom toasta. Na ponvici segrejemo malce olja ali masla. Tako pripravljen toast (držiš ga z rokami) “potopiš” v jajčno zmes in položiš v segreto ponvico. Popečeš na obeh straneh (po nekaj minut, srednja temperatura). Še tople posuješ s sladkorjem v prahu in postrežeš. Dodaš lahko seveda tudi sadje, javorjev sirup, med, grški jogurt, ali kateri koli svoj priljubljen dodatek po želji.