
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Sestavine za okroglo obliko (26 cm):
Maslo Maslo | 150 g g | ||
Rikota Rikota | 1,25 kg kg | ||
Sladkor v prahu Sladkor v prahu | 75 g g | ||
Smetana za stepanje Smetana za stepanje | 300 g g | ||
Instat želatina Instat želatina | 16 g g | ||
Meta
Meta (1 snop) | 3 g g | ||
Maline Maline | 120 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTorta Profiteroli
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Maslo stalite v posodi in fino sesekljajte piškote Cantuccini. Piškote Cantuccini pomešajte s tekočim maslom, prestavite na dno okrogle posode in potiskajte z žlico. Želatino v skladu z navodili na embalaži zmehčajte v vodi in segrejte. Medtem v visoki posodi stepite smetano. Potem rikoto, stepeno smetano in sladkor postopoma dodajajte v želatino in pomešajte v kremo. Kremo porazdelite na dno iz piškotov in pustite hladiti vsaj 4 ure. Ohlajen kolač okrasite z meto, malinami in Profiteroli.