
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Sestavine za okroglo obliko (26 cm):
Maslo Maslo | 150 g g | |
Rikota Rikota | 1,25 kg kg | |
Sladkor v prahu Sladkor v prahu | 75 g g | |
Smetana za stepanje Smetana za stepanje | 300 g g | |
Instat želatina Instat želatina | 16 g g | |
Meta
Meta (1 snop) | 3 g g | |
Maline Maline | 120 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTorta Profiteroli
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Maslo stalite v posodi in fino sesekljajte piškote Cantuccini. Piškote Cantuccini pomešajte s tekočim maslom, prestavite na dno okrogle posode in potiskajte z žlico. Želatino v skladu z navodili na embalaži zmehčajte v vodi in segrejte. Medtem v visoki posodi stepite smetano. Potem rikoto, stepeno smetano in sladkor postopoma dodajajte v želatino in pomešajte v kremo. Kremo porazdelite na dno iz piškotov in pustite hladiti vsaj 4 ure. Ohlajen kolač okrasite z meto, malinami in Profiteroli.