Preprosto več za vas
Torta Profiteroli

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Sestavine za okroglo obliko (26 cm):

Maslo Maslo150 g g
Rikota Rikota1,25 kg kg
Sladkor v prahu Sladkor v prahu75 g g
Smetana za stepanje Smetana za stepanje300 g g
Instat želatina Instat želatina16 g g
Meta Meta
(1 snop)
3 g g
Maline Maline120 g g

Torta Profiteroli

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

40 min
(5)

Priprava

Maslo stalite v posodi in fino sesekljajte piškote Cantuccini. Piškote Cantuccini pomešajte s tekočim maslom, prestavite na dno okrogle posode in potiskajte z žlico. Želatino v skladu z navodili na embalaži zmehčajte v vodi in segrejte. Medtem v visoki posodi stepite smetano. Potem rikoto, stepeno smetano in sladkor postopoma dodajajte v želatino in pomešajte v kremo. Kremo porazdelite na dno iz piškotov in pustite hladiti vsaj 4 ure. Ohlajen kolač okrasite z meto, malinami in Profiteroli.