Preprosto več za vas
Tostada z natrgano svinjino

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Natrgana svinjina Natrgana svinjina500 g g
Koriander Koriander
Čebula Čebula
Paradižnik Paradižnik300 g g
Avokado Avokado1
Limetin sok Limetin sok
Sol Sol
Tortilja wrap Tortilja wrap4
Sveži sir s čilijem Sveži sir s čilijem125 g g
Čili Čili15 g g
Sir ementalec Sir ementalec100 g g

Tostada z natrgano svinjino

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

45 min
(2)

Priprava

Svinjino približno 30 minut pecite v ogreti ventilatorski pečici na 180 °C v skladu z navodili na embalaži.

Za salso operite koriander, stresajte, da se osuši, potrgajte liste in jih sesekljajte. Olupite in nasekljajte čebulo. Paradižnik očistite, prerežite na polovico, odstranite sredico in ga narežite na drobne kocke. Olupite avokado, odstranite koščico in ga narežite na drobne kocke. Zmešajte z limetinim sokom, paradižnikom, čebulo in koriandrom. Po okusu začinite s soljo.

Meso vzemite iz pečice, natrgajte ga s pomočjo dvojih vilic in zmešajte z marinado iz čipotla. V vroči ponvi s premazom približno 30 sekund segrevajte 1 zavitek. Obrnite in ga premažite s približno 30 g svežega sira. Po vrhu razporedite četrtino natrgane svinjine, čilijev jalapeno in salse, potresite s 25 g sira in v pokriti ponvi segrevajte približno 1 minuto, da se sir nekoliko stopi. Na enak način pripravite ostale tostade.