
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Natrgana svinjina Natrgana svinjina | 500 g g | |
Koriander Koriander | ||
Čebula Čebula | ||
Paradižnik Paradižnik | 300 g g | |
Avokado Avokado | 1 | |
Limetin sok Limetin sok | ||
Sol Sol | ||
Tortilja wrap Tortilja wrap | 4 | |
Sveži sir s čilijem Sveži sir s čilijem | 125 g g | |
Čili Čili | 15 g g | |
Sir ementalec Sir ementalec | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTostada z natrgano svinjino
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Svinjino približno 30 minut pecite v ogreti ventilatorski pečici na 180 °C v skladu z navodili na embalaži.
Za salso operite koriander, stresajte, da se osuši, potrgajte liste in jih sesekljajte. Olupite in nasekljajte čebulo. Paradižnik očistite, prerežite na polovico, odstranite sredico in ga narežite na drobne kocke. Olupite avokado, odstranite koščico in ga narežite na drobne kocke. Zmešajte z limetinim sokom, paradižnikom, čebulo in koriandrom. Po okusu začinite s soljo.
Meso vzemite iz pečice, natrgajte ga s pomočjo dvojih vilic in zmešajte z marinado iz čipotla. V vroči ponvi s premazom približno 30 sekund segrevajte 1 zavitek. Obrnite in ga premažite s približno 30 g svežega sira. Po vrhu razporedite četrtino natrgane svinjine, čilijev jalapeno in salse, potresite s 25 g sira in v pokriti ponvi segrevajte približno 1 minuto, da se sir nekoliko stopi. Na enak način pripravite ostale tostade.