Preprosto več za vas
Ušesca s cimetom in kokosom

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Listnato testo Listnato testo1
Rjavi sladkor Rjavi sladkor40 g g
Cimet Cimet3 g g
Kokosova moka Kokosova moka60 g g
Maslo Maslo36 g g

Ušesca s cimetom in kokosom

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(5)

Priprava

V posodici zmešamo sladkor, cimet in kokosovo moko.
Listnato testo odvijemo in ga po celotni površini premažemo s stopljenim maslom. Potresemo s cimetovo mešanico. Po najdaljši stranici zvijemo testo do polovice, tako iz ene kot iz druge strani. Na stičišču obeh delov premažemo z malce masla, da se dobro drži skupaj. Tako pripravljeno testo ovijemo v prozorno folijo in denemo v zmrzovalnik za dobrih 15-20 minut. Na ta način se bo testo lažje rezalo na ušesca.
Ohlajeno testo odvijemo, narežemo na približno 1-1,5 cm široko in polagamo na pekač obložen s peki papirjem.Pečemo na 200 C približno 12-15 minut.