V posodici zmešamo sladkor, cimet in kokosovo moko.Listnato testo odvijemo in ga po celotni površini premažemo s stopljenim maslom. Potresemo s cimetovo mešanico. Po najdaljši stranici zvijemo testo do polovice, tako iz ene kot iz druge strani. Na stičišču obeh delov premažemo z malce masla, da se dobro drži skupaj. Tako pripravljeno testo ovijemo v prozorno folijo in denemo v zmrzovalnik za dobrih 15-20 minut. Na ta način se bo testo lažje rezalo na ušesca.Ohlajeno testo odvijemo, narežemo na približno 1-1,5 cm široko in polagamo na pekač obložen s peki papirjem.Pečemo na 200 C približno 12-15 minut.
Ušesca s cimetom in kokosom
Sestavine
4
število porcij
-
- 1 listnato testo
- 40 g rjavi sladkor
- 3 g cimet
- 60 g kokosova moka
- 36 g maslo