Ušesca s cimetom in kokosom

Ušesca s cimetom in kokosom image
Težavnost Lahko
Priprava 0 min
Kuhanje 30 min

Sestavine

4 število porcij
    • 1   listnato testo
    • 40   g rjavi sladkor
    • 3   g cimet
    • 60   g kokosova moka
    • 36   g maslo

Priprava

    V posodici zmešamo sladkor, cimet in kokosovo moko.Listnato testo odvijemo in ga po celotni površini premažemo s stopljenim maslom. Potresemo s cimetovo mešanico. Po najdaljši stranici zvijemo testo do polovice, tako iz ene kot iz druge strani. Na stičišču obeh delov premažemo z malce masla, da se dobro drži skupaj. Tako pripravljeno testo ovijemo v prozorno folijo in denemo v zmrzovalnik za dobrih 15-20 minut. Na ta način se bo testo lažje rezalo na ušesca.Ohlajeno testo odvijemo, narežemo na približno 1-1,5 cm široko in polagamo na pekač obložen s peki papirjem.Pečemo na 200 C približno 12-15 minut.