
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Veganski drobljenec Veganski drobljenec | |||
Sojina omaka Sojina omaka | 18 ml ml | ||
Poper Poper | 1 g g | ||
Čebula v prahu Čebula v prahu | 1 g g | ||
Česen v prahu Česen v prahu | 1 g g | ||
Kumina Kumina | 1 g g | ||
Paprika v prahu Paprika v prahu | 1 g g | ||
Pasiran paradižnik Pasiran paradižnik | |||
Sol Sol | 2 g g | ||
Česen Česen | 2 stroki strok | ||
Bazilika Bazilika | |||
Olje Olje | |||
Testenine Testenine |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamVeganska bolonjska omaka
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V večji posodi segrej nekaj olja, nato pa dodaj česen in praži nekaj minut. Dodaj paradižnik v pločevinki, premešaj in kuhaj 30 minut. Na koncu še dodaj pest sveže bazilike. Veganski drobljenec operi in odcedi. V večji ponvi segrej nekaj olja, nato pa dodaj veganski drobljenec in praži nekaj minut. Dodaj poper, čebulo v prahu, česen v prahu, kumino in papriko v prahu. Premešaj in praži nekaj minut. Dodaj sojino omako, premešaj. Na koncu še dodaj paradižnikovo omako in premešaj. Testenine skuhaj po navodilih, navedenih na embalaži. Vegansko bolonjsko omako zmešaj s testeninami in dodaj svežo baziliko.