
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Veganski drobljenec Veganski drobljenec | ||
Sojina omaka Sojina omaka | 18 ml ml | |
Poper Poper | 1 g g | |
Čebula v prahu Čebula v prahu | 1 g g | |
Česen v prahu Česen v prahu | 1 g g | |
Kumina Kumina | 1 g g | |
Paprika v prahu Paprika v prahu | 1 g g | |
Pasiran paradižnik Pasiran paradižnik | ||
Sol Sol | 2 g g | |
Česen Česen | 2 stroki strok | |
Bazilika Bazilika | ||
Olje Olje | ||
Testenine Testenine |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVeganska bolonjska omaka
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V večji posodi segrej nekaj olja, nato pa dodaj česen in praži nekaj minut. Dodaj paradižnik v pločevinki, premešaj in kuhaj 30 minut. Na koncu še dodaj pest sveže bazilike. Veganski drobljenec operi in odcedi. V večji ponvi segrej nekaj olja, nato pa dodaj veganski drobljenec in praži nekaj minut. Dodaj poper, čebulo v prahu, česen v prahu, kumino in papriko v prahu. Premešaj in praži nekaj minut. Dodaj sojino omako, premešaj. Na koncu še dodaj paradižnikovo omako in premešaj. Testenine skuhaj po navodilih, navedenih na embalaži. Vegansko bolonjsko omako zmešaj s testeninami in dodaj svežo baziliko.