Preprosto več za vas
Veganska bolonjska omaka

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!

Sestavine

Veganski drobljenec Veganski drobljenec
Sojina omaka Sojina omaka18 ml ml
Poper Poper1 g g
Čebula v prahu Čebula v prahu1 g g
Česen v prahu Česen v prahu1 g g
Kumina Kumina1 g g
Paprika v prahu Paprika v prahu1 g g
Pasiran paradižnik Pasiran paradižnik
Sol Sol2 g g
Česen Česen2 stroki strok
Bazilika Bazilika
Olje Olje
Testenine Testenine

Veganska bolonjska omaka

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(1)

Priprava

V večji posodi segrej nekaj olja, nato pa dodaj česen in praži nekaj minut. Dodaj paradižnik v pločevinki, premešaj in kuhaj 30 minut. Na koncu še dodaj pest sveže bazilike. Veganski drobljenec operi in odcedi. V večji ponvi segrej nekaj olja, nato pa dodaj veganski drobljenec in praži nekaj minut. Dodaj poper, čebulo v prahu, česen v prahu, kumino in papriko v prahu. Premešaj in praži nekaj minut. Dodaj sojino omako, premešaj. Na koncu še dodaj paradižnikovo omako in premešaj. Testenine skuhaj po navodilih, navedenih na embalaži. Vegansko bolonjsko omako zmešaj s testeninami in dodaj svežo baziliko.