
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Pšenična moka Pšenična moka | 160 g g | ||
Mleti mandlji Mleti mandlji | 50 g g | ||
Kokos
Kokos (nastrgan) | 50 g g | ||
Sladkor Sladkor | 3 žlice žlica | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 2 žličk žlička | ||
Soda bikarbona Soda bikarbona | 0,5 žličk žlička | ||
Sojin napitek Sojin napitek | 120 ml ml | ||
Konzerviran ananas
Konzerviran ananas (sok iz pločevinke) | 90 ml ml | ||
Konzerviran ananas
Konzerviran ananas (obročki) | 7 kosov kos | ||
Javorjev sirup Javorjev sirup | 80 g g | ||
Vanilijev strok Vanilijev strok | 1 | ||
Olje Olje | 2 žlice žlica | ||
Limonin sok Limonin sok | 2 žličk žlička | ||
Maline
Maline (za dekoracijo) | |||
Meta
Meta (za dekoracijo) |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamVeganska obrnjena ananasova torta
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Pečico prižgi na 180 °C in obloži pekač za torto s peki papirjem.V večjo posodo dodaj pšenično moko, mlete mandlje, nastrgan kokos, sladkor, pecilni prašek, sodo bikarbono in vse skupaj dobro premešaj.V srednje veliko posodo dodaj sojin napitek, ananasov sok, javorjev sirup, vanilijo, olje, limonin sok in vse skupaj dobro premešaj.Mokre sestavine dodaj suhim in dobro premešaj.V pekač dodaj ananasove obročke, maline, prelij z maso za torto in pekač postavi v pečico za okoli 35-40 minut.Pečeno torto popolnoma ohladi, nato pa jo obrni na krožniku in odstrani peki papir.Torto po želji dekoriraj še z dodatnimi malinami, meto in kokosovim čipsom.V hladilniku bo zdržala do nekaj dni.