
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Veganski medaljoni Veganski medaljoni | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | ||
Veganska kokosova krema za kuhanje Veganska kokosova krema za kuhanje | ||
Česen Česen | 2 stroki strok | |
Peteršilj Peteršilj | 6 g g | |
Sol Sol | ||
Poper Poper | ||
Krompir Krompir | ||
Rožmarin Rožmarin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVeganski medaljoni z omako in pečen krompir z rožmarinom
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Pečico predhodno segrejemo na 200 stopinj Celzija. Na peki papir položimo na kolobarje narezan krompir, katerega začinimo z rožmarinom. Pečemo 25 min, počakamo da se malce ohladi, nato pa posipamo s poprom in soljo.
V ponvi segrejemo kokosovo olje in vanjo položimo veganske medaljone. Na srednji temperaturi pečemo do zlato-rumene barve, nato obrnemo stran.
Omaka: Na tanko sesekljamo peteršilj in česen, dodamo kokosovo kremo ter ščepec popra in soli ter dobro premešamo.