Preprosto več za vas
Veganski pohanček z omako in pečen krompir z rožmarinom

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Veganski medaljoni Veganski medaljoni
Kokosovo olje Kokosovo olje
Veganska kokosova krema za kuhanje Veganska kokosova krema za kuhanje
Česen Česen2 stroki strok
Peteršilj Peteršilj6 g g
Sol Sol
Poper Poper
Krompir Krompir
Rožmarin Rožmarin

Veganski medaljoni z omako in pečen krompir z rožmarinom

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(14)

Priprava

Pečico predhodno segrejemo na 200 stopinj Celzija. Na peki papir položimo na kolobarje narezan krompir, katerega začinimo z rožmarinom. Pečemo 25 min, počakamo da se malce ohladi, nato pa posipamo s poprom in soljo.

V ponvi segrejemo kokosovo olje in vanjo položimo veganske medaljone. Na srednji temperaturi pečemo do zlato-rumene barve, nato obrnemo stran.

Omaka: Na tanko sesekljamo peteršilj in česen, dodamo kokosovo kremo ter ščepec popra in soli ter dobro premešamo.