
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!
Sestavine
Soba rezanci Soba rezanci | |||
WOK zelenjava WOK zelenjava | |||
Tofu Tofu | |||
Soljeni arašidi Soljeni arašidi | |||
Olje Olje | 12 ml ml | ||
Limeta Limeta |
omaka
Rjavi sladkor Rjavi sladkor | 12 g g | ||
Sojina omaka Sojina omaka | 24 ml ml | ||
Pšenična moka Pšenična moka | 10 g g | ||
Olje Olje | 6 ml ml | ||
Poper Poper | ščepec ščepec |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamVeganski pad thai
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V manjši posodici zmešaj rjavi sladkor, sojino omako, moko, olje in poper. V ponev dodaj olje in ga segrej. Dodaj zelenjavo in praži nekaj minut. Omako dodaj praženi zelenjavi in premešaj. V posodi zavri nekaj vode in skuhaj soba rezance. Odstavi in precedi. Soba rezance prestavi na krožnik in dodaj zelenjavo. Pad thai postrezi s soljenimi arašidi, limeto in peteršiljem.