
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!
Sestavine
Kumara
Kumara (BIO, večja) | 1 | |
Kokosov desert
Kokosov desert (veganski) | 350 g g | |
Česen Česen | 2 stroki strok | |
Limona
Limona (BIO, sok) | 0,5 | |
Olivno olje Olivno olje | 2 žlice žlica | |
Začimbe
Začimbe (za tzatziki) | 0,5 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVeganski tzatziki
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Kumare dobro operi, naribaj, nato pa jih prestavi v vrečko iz blaga ali pa kuhinjsko krpo in iz njih iztisni vso odvečno tekočino. Nato v večjo posodo dodaj ožete in naribane kumare, veganski kokosov desert, zdrobljena stroka česna, iztisni limonin sok in ga dodaj v posodo, nato pa še dodaj olivno olje in začimbe za tzatziki. Na koncu pa še vse skupaj dobro premešaj. Veganski tzatziki hranil v hladilniku, v dobro zaprti posodi, do 4 dni.