
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!
Sestavine
Kumara
Kumara (BIO, večja) | 1 | ||
Kokosov desert
Kokosov desert (veganski) | 350 g g | ||
Česen Česen | 2 stroki strok | ||
Limona
Limona (BIO, sok) | 0,5 | ||
Olivno olje Olivno olje | 2 žlice žlica | ||
Začimbe
Začimbe (za tzatziki) | 0,5 |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamVeganski tzatziki
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Kumare dobro operi, naribaj, nato pa jih prestavi v vrečko iz blaga ali pa kuhinjsko krpo in iz njih iztisni vso odvečno tekočino. Nato v večjo posodo dodaj ožete in naribane kumare, veganski kokosov desert, zdrobljena stroka česna, iztisni limonin sok in ga dodaj v posodo, nato pa še dodaj olivno olje in začimbe za tzatziki. Na koncu pa še vse skupaj dobro premešaj. Veganski tzatziki hranil v hladilniku, v dobro zaprti posodi, do 4 dni.