Veganski valentinov jagodni cheesecake v kozarcu

Gašper Plankar
Gašper Plankar
Veganski valentinov jagodni cheesecake v kozarcu image
Težavnost Lahko
Priprava 0 min
Kuhanje 30 min

Sestavine

4 število kozarcev
    • 300   g indijski oreščki namočeni čez noč
    • 200   ml kokosov napitek
    • 50   ml jagode pire iz jagod
    • 50   g javorjev sirup
    • 60   g kokoso maslo
    • 1   vanilijev strok
    • 1   ščepec sol
    •   granola veganska, jagodna
    •   gosta krema veganska, kokosova

Priprava

    V multipraktik (ali blender) dodaj indijske oreščke, kokosovo mleko, jagodni pire, javorjev sirup, kokosovo olje, vanilijev strok in ščepec soli.

    Vse skupaj dobro zmešaj do gladkega.

    V posodo za mešanje dodaj vegansko kokosovo kremo za stepanje in jo stepi.

    Pripravi si 3-4 srednje velike kozarčke.

    V kozarček dodaj nekaj žlic veganske jagodne granole in nekaj kreme za jagodni cheesecake.

    Jagodni cheesecake okrasi s stepeno vegansko kokosovo kremo za stepanje in dekoracijo po želji.

    Ponovi postopek za preostalo kremo, nato pa kozarčke postavi v hladilnik za nekaj ur.

    Serviraj in uživaj še hladne.