Preprosto več za vas
Veganski valentinov jagodni cheesecake v kozarcu

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!

Sestavine

Indijski oreščki Indijski oreščki
(namočeni čez noč)
300 g g
Kokosov napitek Kokosov napitek200 ml ml
Jagode Jagode
(pire iz jagod)
50 ml ml
Javorjev sirup Javorjev sirup50 g g
Kokoso maslo Kokoso maslo60 g g
Vanilijev strok Vanilijev strok1
Sol Sol1 ščepec ščepec
Granola Granola
(veganska, jagodna)
Gosta krema Gosta krema
(veganska, kokosova)

Veganski valentinov jagodni cheesecake v kozarcu

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(2)

Priprava

V multipraktik (ali blender) dodaj indijske oreščke, kokosovo mleko, jagodni pire, javorjev sirup, kokosovo olje, vanilijev strok in ščepec soli.

Vse skupaj dobro zmešaj do gladkega.

V posodo za mešanje dodaj vegansko kokosovo kremo za stepanje in jo stepi.

Pripravi si 3-4 srednje velike kozarčke.

V kozarček dodaj nekaj žlic veganske jagodne granole in nekaj kreme za jagodni cheesecake.

Jagodni cheesecake okrasi s stepeno vegansko kokosovo kremo za stepanje in dekoracijo po želji.

Ponovi postopek za preostalo kremo, nato pa kozarčke postavi v hladilnik za nekaj ur.

Serviraj in uživaj še hladne.