V multipraktik (ali blender) dodaj indijske oreščke, kokosovo mleko, jagodni pire, javorjev sirup, kokosovo olje, vanilijev strok in ščepec soli.
Veganski valentinov jagodni cheesecake v kozarcu
Sestavine
4
število kozarcev
-
- 300 g indijski oreščki namočeni čez noč
- 200 ml kokosov napitek
- 50 ml jagode pire iz jagod
- 50 g javorjev sirup
- 60 g kokoso maslo
- 1 vanilijev strok
- 1 ščepec sol
- granola veganska, jagodna
- gosta krema veganska, kokosova
Priprava
Vse skupaj dobro zmešaj do gladkega.
V posodo za mešanje dodaj vegansko kokosovo kremo za stepanje in jo stepi.
Pripravi si 3-4 srednje velike kozarčke.
V kozarček dodaj nekaj žlic veganske jagodne granole in nekaj kreme za jagodni cheesecake.
Jagodni cheesecake okrasi s stepeno vegansko kokosovo kremo za stepanje in dekoracijo po želji.
Ponovi postopek za preostalo kremo, nato pa kozarčke postavi v hladilnik za nekaj ur.
Serviraj in uživaj še hladne.