
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Indijski oreščki
Indijski oreščki (namočeni čez noč) | 300 g g | |
Kokosov napitek Kokosov napitek | 200 ml ml | |
Jagode
Jagode (pire iz jagod) | 50 ml ml | |
Javorjev sirup Javorjev sirup | 50 g g | |
Kokoso maslo Kokoso maslo | 60 g g | |
Vanilijev strok Vanilijev strok | 1 | |
Sol Sol | 1 ščepec ščepec | |
Granola
Granola (veganska, jagodna) | ||
Gosta krema
Gosta krema (veganska, kokosova) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVeganski valentinov jagodni cheesecake v kozarcu
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V multipraktik (ali blender) dodaj indijske oreščke, kokosovo mleko, jagodni pire, javorjev sirup, kokosovo olje, vanilijev strok in ščepec soli.
Vse skupaj dobro zmešaj do gladkega.
V posodo za mešanje dodaj vegansko kokosovo kremo za stepanje in jo stepi.
Pripravi si 3-4 srednje velike kozarčke.
V kozarček dodaj nekaj žlic veganske jagodne granole in nekaj kreme za jagodni cheesecake.
Jagodni cheesecake okrasi s stepeno vegansko kokosovo kremo za stepanje in dekoracijo po želji.
Ponovi postopek za preostalo kremo, nato pa kozarčke postavi v hladilnik za nekaj ur.
Serviraj in uživaj še hladne.