
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Jasminov riž Jasminov riž | 200 g g | |
Indijski oreščki Indijski oreščki | 50 g g | |
Mango Mango | 400 g g | |
Čili omaka
Čili omaka (sladka ) | 32 g g | |
Limeta Limeta | 1 | |
Tofu
Tofu (mariniran) | 400 g g | |
Olje Olje | 12 ml ml | |
Suhi listi morske alge Suhi listi morske alge | ||
Špinača Špinača |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegetarijanska skleda
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Riž pripravite po navodilih na embalaži. Medtem očistite, operite in odcedite špinačo. Indijske oreščke med mešanjem v ponvi brez maščobe prepražite do zlatorjave barve, odstavite in pustite, da se ohladijo.
Mango olupite, izdolbite meso in ga narežite na kocke. Mango marinirajte s čilijevo omako. Limeto razpolovite, iz ene polovice iztisnite sok in z njim začinite mango. Drugo polovico narežite na krhlje. Tofu narežite najprej na rezine, nato pa na za grižljaj velike trikotne koščke. V ponvi segrejte olje in tofu med mešanjem pražite približno 2 minuti.
Pripravljene sestavine skupaj z rižem naložite v 2 skledi, postrezite s hrustljavimi japonskimi morskimi algami in krhlji limete.