Preprosto več za vas
Zelenjava in zrezek v voku

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Jasminov riž Jasminov riž50 g g
Sol Sol
Svinjski file Svinjski file120 g g
Čebula Čebula1
Česen Česen1
Korenina ingverja Korenina ingverja10 g g
Sladki koren Sladki koren120 g g
Bučke Bučke125 g g
Kalčki mungo fižola Kalčki mungo fižola50 g g
Sončnično olje Sončnično olje12 ml ml
Sojina omaka Sojina omaka12 ml ml
Jušna osnova Jušna osnova36 ml ml

Zelenjava in zrezek v voku

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(1)

Priprava

Riž vsujte v vrelo soljeno vodo in skuhajte po navodilih na embalaži. Zrezke operite, jih osušite z brisačo in narežite na pribl. 1 cm debele rezine. Čebulo, česen in ingver olupite ter sesekljajte. Korena olupite, bučko očistite in oboje narežite na tanke rezine. Kalčke operite in pustite, da se posušijo.

Rezine zrezkov med mešanjem 3-4 minute popražitena vseh straneh na vročem olju v voku ali široki ponvi, nato jih vzemite iz voka oz. ponve. Čebulo, česen in ingver 1-2 minuti pražite na olju, ki je ostalo od zrezkov. Dodajte rezine korenov in bučke termed mešanjem pražite 1-2 minuti. Začinite s sojino omako, dodajte juho in zavrite, kuhajte 3-4 minute.Dodajte kalčke ter meso in segrejte. Servirajte z rižem.