
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Jasminov riž Jasminov riž | 50 g g | |
Sol Sol | ||
Svinjski file Svinjski file | 120 g g | |
Čebula Čebula | 1 | |
Česen Česen | 1 | |
Korenina ingverja Korenina ingverja | 10 g g | |
Sladki koren Sladki koren | 120 g g | |
Bučke Bučke | 125 g g | |
Kalčki mungo fižola Kalčki mungo fižola | 50 g g | |
Sončnično olje Sončnično olje | 12 ml ml | |
Sojina omaka Sojina omaka | 12 ml ml | |
Jušna osnova Jušna osnova | 36 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZelenjava in zrezek v voku
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Riž vsujte v vrelo soljeno vodo in skuhajte po navodilih na embalaži. Zrezke operite, jih osušite z brisačo in narežite na pribl. 1 cm debele rezine. Čebulo, česen in ingver olupite ter sesekljajte. Korena olupite, bučko očistite in oboje narežite na tanke rezine. Kalčke operite in pustite, da se posušijo.
Rezine zrezkov med mešanjem 3-4 minute popražitena vseh straneh na vročem olju v voku ali široki ponvi, nato jih vzemite iz voka oz. ponve. Čebulo, česen in ingver 1-2 minuti pražite na olju, ki je ostalo od zrezkov. Dodajte rezine korenov in bučke termed mešanjem pražite 1-2 minuti. Začinite s sojino omako, dodajte juho in zavrite, kuhajte 3-4 minute.Dodajte kalčke ter meso in segrejte. Servirajte z rižem.