
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Jasminov riž Jasminov riž | 50 g g | ||
Sol Sol | |||
Svinjski file Svinjski file | 120 g g | ||
Čebula Čebula | 1 | ||
Česen Česen | 1 | ||
Korenina ingverja Korenina ingverja | 10 g g | ||
Sladki koren Sladki koren | 120 g g | ||
Bučke Bučke | 125 g g | ||
Kalčki mungo fižola Kalčki mungo fižola | 50 g g | ||
Sončnično olje Sončnično olje | 12 ml ml | ||
Sojina omaka Sojina omaka | 12 ml ml | ||
Jušna osnova Jušna osnova | 36 ml ml |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamZelenjava in zrezek v voku
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Riž vsujte v vrelo soljeno vodo in skuhajte po navodilih na embalaži. Zrezke operite, jih osušite z brisačo in narežite na pribl. 1 cm debele rezine. Čebulo, česen in ingver olupite ter sesekljajte. Korena olupite, bučko očistite in oboje narežite na tanke rezine. Kalčke operite in pustite, da se posušijo.
Rezine zrezkov med mešanjem 3-4 minute popražitena vseh straneh na vročem olju v voku ali široki ponvi, nato jih vzemite iz voka oz. ponve. Čebulo, česen in ingver 1-2 minuti pražite na olju, ki je ostalo od zrezkov. Dodajte rezine korenov in bučke termed mešanjem pražite 1-2 minuti. Začinite s sojino omako, dodajte juho in zavrite, kuhajte 3-4 minute.Dodajte kalčke ter meso in segrejte. Servirajte z rižem.