PREPROSTI KUHARSKI TRIKI

Ste se vedno spraševali, kako preveriti svežino avokada, narezati lubenico na več načinov, pravilno olupiti česen itd.? Olajšajte si svoje kuharske podvige - oglejte si video in postanite pravi mali chefi! 

Kako preveriti svežino avokada?

Kako preveriti svežino avokada?

Preverite svežino, narežite avokado in ga ohranite svežega z enim majhnim trikom - popolnim za avokado toast ali kakšno drugo slastno jed! 

Kako lupiti pomelo?

Kako lupiti pomelo?

Ste že kdaj lupili pomelo? Če še niste, je sedaj popolna priložnost za to! Oglejte si videoposnetek, se naučite novih trikov in uživajte v poslastici! 

Kako narezati paradižnik?

Kako narezati paradižnik?

Kako najlažje narezati paradižnik? Tako, da vmes nož ne zdrsi in ostane še kaj od lupine ...

Kako narezati krompir?

Kako narezati krompir?

Bi raje navaden ali sladki krompir? Oba sta slastna, načinov za rezanje pa je v obeh primerih ogromno. V posnetku izberite najljubšega, dodajte še nękaj začimbic in - dober tek!

Kako narezati lubenico?

Kako narezati lubenico?

Oglejte si trike in zabavne načine rezanja največje poletne zvezde med sadjem! Saj veste, z zvezdo je treba primerno ravnati ... Morda res ne potrebujete rokavičk, bosta vam pa prav prišla dober nož in nekaj novega zanja. 

Kako narezati ananas?

Kako narezati ananas?

Kako z najmanj truda narezati ananas? Nikar ne zamudite čisto edinstvenih trikov za rezanje in si privoščite slastno tropsko pojedino.

Kako narezati zelišča?

Kako narezati zelišča?

Vam preglavice povzroča rezanje zelišč? Potem ste na pravem mestu! Ne glede na to, ali boste narezali peteršilj, origano, rožmarin ali baziliko, lahko v zgornjem posnetku najdete pravi trik zase! Poleg tega pa tudi shranjevanje zelišč ne bo več problem.

Kako narezati pomarančo?

Kako narezati pomarančo?

Že poznate kak trik za rezanje pomaranč? Tale je nadvse uporaben trik za vse ljubitelje tega sočnega sadeža! Jih raje jeste ali spijete pomarančni sok? 

Kako narezati papriko?

Kako narezati papriko?

Kako narezati papriko? Na fileje, rezine ali v stilu polnjene paprike? Izbira je vaša, kar nekaj tehnik in uporabnih trikov pa se lahko naučite s pomočjo posnetka!

Kako narezati čebulo?

Kako narezati čebulo?

Naučite se narezati čebulo za prav vsako priložnost in za vsako jed. Od obročkov do kock in krhljev ... Kako jo pa vi najraje narežete? 

Kako narezati mango?

Kako narezati mango?

Sočen in sladek mango, popolno zrel, olupljen in narezan ... Mmm! Ampak kako se izogniti zoprni koščici in ga narezati na res lepe koščke? Poglejte iznajdljive trike in voila, kmalu bo pripravljen, da ga stresete na krožnik in si ga privoščite kot enostavno sladico!