
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Lističi želatine Lističi želatine | 3 | ||
Kokosova voda Kokosova voda | 425 ml ml | ||
Mleko Mleko | 100 ml ml | ||
Sladkor Sladkor | 120 g g | ||
Limetin sok Limetin sok | 50 ml ml | ||
Pasionka Pasionka | 2 |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamAzijska kokosova panakota
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Želatino namočite v hladni vodi. Kokosovo mleko, mleko in 3 žlice sladkorja zavrite in kuhajte približno 5 minut. Želatino ožemite in jo raztopite v vročem kokosovem mleku. Modelčke splaknite s hladno vodo, vanje nalijte mleko in postavite za vsaj 2 uri v hladilnik, da se strdi.
3 žlice sladkorja, limetin sok in 50 ml vode zavrite. Prepolovite pasijonko, postrgajte meso in ga dodajte v sladkorni sirup. Pustite, da se ohladi. Panakoto postrezite s sirupom. Okrasite z meto in limeto.
Hranilne vrednosti
Maščobe17,9
g
Ogljikovi hidrati20,9
g
Proteini3,2
g
kCal260
kJ1083