Preprosto več za vas
ČEVAPČIČI V PIADINI PEČENI NA ŽARU

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Čevapčiči Čevapčiči

Piadino

Bela moka Bela moka300 g g
Pecilni prašek Pecilni prašek
Lardo Lardo
Voda Voda
(ledena )

Priloga: Coleslaw

Belo zelje Belo zelje0,25
Rdeče zelje Rdeče zelje0,25
Korenje Korenje3
Rdeča čebula Rdeča čebula1
Majoneza Majoneza20 g g
Jogurt Jogurt160 g g
Gorčica Gorčica10 g g
Sol Sol
Poper Poper

ČEVAPČIČI V PIADINI PEČENI NA ŽARU

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(4)

Priprava

V posodi zmešajte moko, pecilni prašek, sol. Posujte koščke larda po moki in jih zamešajte v zmes. Dodajte ledeno vodo in pregnetite dokler ne dobi enotne strukture. Testo naj malo počiva preden se ga oblikuje. Nato testo oblikujte v lepinje približno centimeter debele in tako so pripravljene za peko na žaru. V piadino lahko zmešamo tudi kake druge sestavine. Mi smo dodali mlado čebulo.

Priloga: Coleslaw

Narežemo zelje, naribamo korenček in dodamo ostale sestavine. Solato dobro premešamo in je pripravljena.