
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Jabolka Jabolka | 3 | ||
Ječmenovi kosmiči s sadjem in čokolado Ječmenovi kosmiči s sadjem in čokolado | 45 g g | ||
Brezglutenska moka Brezglutenska moka | 30 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 4 g g | ||
Agavin sirup Agavin sirup | 36 ml ml | ||
Mleti lešniki Mleti lešniki | 30 g g | ||
Kakav v prahu Kakav v prahu | 15 g g | ||
Dateljnov sirup Dateljnov sirup | 24 ml ml |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamFilana jabolka
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Jabolkom odreži vrh in izdolbi sredico. Postavi jih v pekač primeren za peko v pečici. Vse sestavine za polnilo z električnim mešalnikom dobro premešaj in zmes z žlico nadevaj v notranjost jabolk. “Pokrove” zapri, prelij s hojevim medom oz. sladilom po želji in peci 40 minut na 180˙C. Jabolka nadevaj na krožnik, jim dodaj kepico sladoleda in po potrebi dodatno prelij s sladilom.