
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Podlaga
Ovseni piškoti
Ovseni piškoti (s čokolado) | 200 g g | ||
Krhki masleni piškoti Krhki masleni piškoti | 100 g g | ||
Maslo Maslo | 120 g g |
Krema
Kremni sir Kremni sir | 100 g g | ||
Mascarpone Mascarpone | 150 g g | ||
Jajca Jajca | 2 | ||
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 25 g g | ||
Pirina moka Pirina moka | 50 g g | ||
Grški jogurt Grški jogurt | 150 g g | ||
Med Med | 110 g g |
posip
Ananas
Ananas (koščki) | |||
Malinova marmelada Malinova marmelada | |||
Mleti lešniki Mleti lešniki |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamAnanasov cheesecake
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Piškote stresite v sekljalnik in jih zmeljite do finega. Dodajte jim maslo sobne temperature in vse skupaj dobro premešajte.
Model za pite namastite in zmes za podlago enakomerno razporedite po pekaču.
Sestavine za kremo stresite v večjo posodo in jih z električnim mešalnikom mešajte toliko časa, da nastane enotna zmes. Razporedite jo po podlagi. Po kremi nadevajte koščke ananasa in vse skupaj pecite 30 minut na 160˙C.
Pustite, da se pita malce ohladi in jo okrasite z malinovo marmelado in koščki mletih lešnikov.