Preprosto več za vas
Ananasov cheesecake

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.

Sestavine

Podlaga

Ovseni piškoti Ovseni piškoti
(s čokolado)
200 g g
Krhki masleni piškoti Krhki masleni piškoti100 g g
Maslo Maslo120 g g

Krema

Kremni sir Kremni sir100 g g
Mascarpone Mascarpone150 g g
Jajca Jajca2
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor25 g g
Pirina moka Pirina moka50 g g
Grški jogurt Grški jogurt150 g g
Med Med110 g g

posip

Ananas Ananas
(koščki)
Malinova marmelada Malinova marmelada
Mleti lešniki Mleti lešniki

Ananasov cheesecake

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

45 min
(4)

Priprava

Piškote stresite v sekljalnik in jih zmeljite do finega. Dodajte jim maslo sobne temperature in vse skupaj dobro premešajte.
Model za pite namastite in zmes za podlago enakomerno razporedite po pekaču.
Sestavine za kremo stresite v večjo posodo in jih z električnim mešalnikom mešajte toliko časa, da nastane enotna zmes. Razporedite jo po podlagi. Po kremi nadevajte koščke ananasa in vse skupaj pecite 30 minut na 160˙C.
Pustite, da se pita malce ohladi in jo okrasite z malinovo marmelado in koščki mletih lešnikov.