
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Testo za pico Testo za pico | 1 | ||
Pasiran paradižnik Pasiran paradižnik | 100 g g | ||
Gyros kebab Gyros kebab | |||
Rdeča čebula Rdeča čebula | 1 | ||
Origano Origano | 4 Vejica Vejica | ||
Olivno olje Olivno olje | 48 ml ml | ||
Feta sir Feta sir |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamGyros pice
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Na pomokani delovni površini razvaljajte testo v kroge (premera ca. 15 cm).
Gyros pripravite po navodilih na embalaži. Pazite, da meso ne postane pretemno. Vzemite iz posode in pustite, da se ohladi.
Testo namažite s paradižnikovo omako, obložite z gyrosom in po njem nadrobite feto. Zalijte z oljem in pecite v ogreti pečici (240 °C/zgornji in spodnji grelec) približno 12minut.
Mini pice vzemite iz pečice ter okrasite s čebulo in origanom.
Na pomokani delovni površini razvaljajte testo v kroge (premera ca. 15 cm).
Gyros pripravite po navodilih na embalaži. Pazite, da meso ne postane pretemno. Vzemite iz posode in pustite, da se ohladi.
Testo namažite s paradižnikovo omako, obložite z gyrosom in po njem nadrobite feto. Zalijte z oljem in pecite v ogreti pečici (240 °C/zgornji in spodnji grelec) približno 12 minut.
Mini pice vzemite iz pečice ter okrasite s čebulo in origanom.