Na pomokani delovni površini razvaljajte testo v kroge (premera ca. 15 cm).
Gyros pice
Sestavine
-
- 1 testo za pico
- 100 g pasiran paradižnik
- gyros kebab
- 1 rdeča čebula
- 4 vejica origano
- 48 ml olivno olje
- feta sir
Priprava
Gyros pripravite po navodilih na embalaži. Pazite, da meso ne postane pretemno. Vzemite iz posode in pustite, da se ohladi.
Testo namažite s paradižnikovo omako, obložite z gyrosom in po njem nadrobite feto. Zalijte z oljem in pecite v ogreti pečici (240 °C/zgornji in spodnji grelec) približno 12minut.
Mini pice vzemite iz pečice ter okrasite s čebulo in origanom.
Na pomokani delovni površini razvaljajte testo v kroge (premera ca. 15 cm).
Gyros pripravite po navodilih na embalaži. Pazite, da meso ne postane pretemno. Vzemite iz posode in pustite, da se ohladi.
Testo namažite s paradižnikovo omako, obložite z gyrosom in po njem nadrobite feto. Zalijte z oljem in pecite v ogreti pečici (240 °C/zgornji in spodnji grelec) približno 12 minut.
Mini pice vzemite iz pečice ter okrasite s čebulo in origanom.