
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Testo za pico Testo za pico | 1 | |
Pasiran paradižnik Pasiran paradižnik | 100 g g | |
Gyros kebab Gyros kebab | ||
Rdeča čebula Rdeča čebula | 1 | |
Origano Origano | 4 Vejica Vejica | |
Olivno olje Olivno olje | 48 ml ml | |
Feta sir Feta sir |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGyros pice
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Na pomokani delovni površini razvaljajte testo v kroge (premera ca. 15 cm).
Gyros pripravite po navodilih na embalaži. Pazite, da meso ne postane pretemno. Vzemite iz posode in pustite, da se ohladi.
Testo namažite s paradižnikovo omako, obložite z gyrosom in po njem nadrobite feto. Zalijte z oljem in pecite v ogreti pečici (240 °C/zgornji in spodnji grelec) približno 12minut.
Mini pice vzemite iz pečice ter okrasite s čebulo in origanom.
Na pomokani delovni površini razvaljajte testo v kroge (premera ca. 15 cm).
Gyros pripravite po navodilih na embalaži. Pazite, da meso ne postane pretemno. Vzemite iz posode in pustite, da se ohladi.
Testo namažite s paradižnikovo omako, obložite z gyrosom in po njem nadrobite feto. Zalijte z oljem in pecite v ogreti pečici (240 °C/zgornji in spodnji grelec) približno 12 minut.
Mini pice vzemite iz pečice ter okrasite s čebulo in origanom.