
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sašo Šketa
Pridružite se Saši Šketa in se naučite preprostih trikov, kako zablesteti pri ustvarjanju sladic.
Sestavine
Rogljiček
Rogljiček (maslen) | 2 | |
Kremni sir Kremni sir | 2 žlice žlica | |
Grški jogurt Grški jogurt | 1 žlice žlica | |
Fige
Fige (sveže) | 2 | |
Med Med | 1 žlice žlica | |
Pistacije
Pistacije (nasekljane) | 2 žlice žlica |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHrustljavi obloženi rogljički
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Priprava:
- Vzamemo masleni rogljič in ga sploščimo s pomočjo valjarja.
- V ponvi segrejemo nekaj masla in na njem popražimo sploščene rogljiče. Približno 2 minuti na vsaki strani.
- V skledi zmešamo kremni sir in grški tip jogurta.
- Na pražen rogljič najprej namažemo kremo, čez dodamo rezine svežih fig, nato še med in nasekljane pistacije.
Nasvet:
Recept pride prav kadar imamo nekaj dni stare rogljičke, ki jih je potrebno porabiti.