
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Jagode Jagode | 300 g g | ||
Limetin sok Limetin sok | |||
Ovseni kosmiči Ovseni kosmiči | 45 g g | ||
Pirina moka Pirina moka | 35 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 4 g g | ||
Rjavi sladkor Rjavi sladkor | 40 g g | ||
Mleti mandlji Mleti mandlji | 30 g g | ||
Kakav v prahu Kakav v prahu | 15 g g | ||
Maslo Maslo | 40 g g | ||
Dateljnov sirup Dateljnov sirup | 24 ml ml |
priloga
Vanilijev sladoled Vanilijev sladoled | |||
Dateljnov sirup Dateljnov sirup |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamJagodni drobljenček
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V namaščen pekač stresi jagode, jih prelij s sokom polovice limete in vse skupaj dobro premešaj. Jagode enakomerno razporedi po pekaču. V večji posodi zmešaj ostale sestavine, da nastane enotna zmes in jih z žlico nadevaj v pekač z jagodami. Peci 30 minut na 180˙C. Drobljenček nadevaj na krožnik, mu dodaj kepico sladoleda in prelij z dateljnovim sirupom.