Preprosto več za vas
Jesenski drobljenček

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.

Sestavine

Hruška Hruška1
Jabolka Jabolka1
Limetin sok Limetin sok
Cimet Cimet3 g g
Javorjev sirup Javorjev sirup12 ml ml
Ovseni kosmiči Ovseni kosmiči60 g g
Agavin sirup Agavin sirup24 ml ml
Ghee maslo Ghee maslo50 g g
Indijski oreščki Indijski oreščki45 g g
Mleti lešniki Mleti lešniki30 g g
Pecilni prašek Pecilni prašek3 g g
Brezglutenska moka Brezglutenska moka20 g g
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor1

priloga

Vanilijev sladoled Vanilijev sladoled
Sladka smetana Sladka smetana
Konopljin med Konopljin med

Jesenski drobljenček

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(0)

Priprava

Hruško in jabolko olupi ter nareži na koščke (vse skupaj naj bo za prb. 300 g sadja - lahko sta tudi dve hruški in eno jabolko, lahko pa uporabiš katerokoli sadje). Vse skupaj prelij s sokom ene limete, dodaj javorjev sirup, žličko cimeta in vse skupaj z žlico dobro premešaj. Sadje nadevaj v pekač (ponvici).

V večjo posodo stresi vse ostale sestavine in dobro premešaj z električnim mešalnikom. Zmes nadevaj v ponvici in jo z žlico dobro pritisni ob dno. Peci 30 minut na 180˙C.

Jesenski drobljenček nadevaj na krožnike in mu dodaj prilogo po želji. Super okusen je s sladoledom, smetano in konopljinim medom.