
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Hruška Hruška | 1 | ||
Jabolka Jabolka | 1 | ||
Limetin sok Limetin sok | |||
Cimet Cimet | 3 g g | ||
Javorjev sirup Javorjev sirup | 12 ml ml | ||
Ovseni kosmiči Ovseni kosmiči | 60 g g | ||
Agavin sirup Agavin sirup | 24 ml ml | ||
Ghee maslo Ghee maslo | 50 g g | ||
Indijski oreščki Indijski oreščki | 45 g g | ||
Mleti lešniki Mleti lešniki | 30 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 3 g g | ||
Brezglutenska moka Brezglutenska moka | 20 g g | ||
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 1 |
priloga
Vanilijev sladoled Vanilijev sladoled | |||
Sladka smetana Sladka smetana | |||
Konopljin med Konopljin med |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamJesenski drobljenček
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Hruško in jabolko olupi ter nareži na koščke (vse skupaj naj bo za prb. 300 g sadja - lahko sta tudi dve hruški in eno jabolko, lahko pa uporabiš katerokoli sadje). Vse skupaj prelij s sokom ene limete, dodaj javorjev sirup, žličko cimeta in vse skupaj z žlico dobro premešaj. Sadje nadevaj v pekač (ponvici).
V večjo posodo stresi vse ostale sestavine in dobro premešaj z električnim mešalnikom. Zmes nadevaj v ponvici in jo z žlico dobro pritisni ob dno. Peci 30 minut na 180˙C.
Jesenski drobljenček nadevaj na krožnike in mu dodaj prilogo po želji. Super okusen je s sladoledom, smetano in konopljinim medom.