Nabodala s pečenimi penicami na u in sadjem

Nabodala s pečenimi penicami na u in sadjem

TežavnostLahko
Priprava10 min
Kuhanje5 min

Priprava

  1. Priprava žara: žar segrejemo na srednjo temperaturo.
  2. Priprava sadja: sadje narežemo na koščke glede na velikost in jih damo na stran.
  3. Sestavljanje nabodal s penicami: na lesena nabodala izmenično natikamo penice in koščke sadja.
  4. Pečenje na žaru: pripravljena nabodala s penicami položimo na žar in jih na vsaki strani pečemo približno 1-2 minuti, dokler penice rahlo ne porjavijo in se ne zmehčajo. Pazimo, da se ne zasmodijo.
  5. Postrežemo: postrežemo takoj, ko so še tople in lepljive.

Hranilna vrednost na obrok

Kcal226 kCal
Ogljikovi hidrati54 g
Beljakovine3.4 g
Maščoba1.3 g

Podobni recepti