
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Kvinoja Kvinoja | 90 g g | ||
Voda Voda | 300 ml ml | ||
Sol Sol | 1 ščepec ščepec | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | 4 ml ml | ||
Čebula Čebula | 1 | ||
Rumena paprika Rumena paprika | |||
Rdeča paprika Rdeča paprika | |||
Korenje Korenje | 1 | ||
Bazilika Bazilika | |||
Poper Poper | 1 g g | ||
Bučke Bučke | 2 | ||
Veganski sir Veganski sir | 50 g g | ||
Veganski parmezan Veganski parmezan |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamNadevane bučke s kvinojo in zelenjavo
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V večji posodi zavri nekaj vode, dodaj sol in skuhaj kvinojo. Kvinojo kuhaj okoli 15-20 minut. V drugi večji posodi segrej kokosovo olje in dodaj narezano rdečo čebulo. Praži nekaj minut. Nato dodaj rumeno papriko, rdečo papriko in korenje. Praži nekaj minut. V posodo dodaj kuhano kvinojo in premešaj. Dodaj 10 listov bazilike in premešaj. Maso začini po želji. Na koncu še dodaj nariban veganski sir in premešaj. Dve bučki operi in jih prereži na pol. Bučki izdolbi, jih napolni z maso in posuj s veganskim parmezanom. Nadevane bučke postavi v pečico in jih peci na 180 °C okoli 30 minut. Jed postrezi še toplo.