
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Bučke Bučke | 2 | ||
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik | 500 g g | ||
Panceta Panceta | 100 g g | ||
Koper Koper | |||
Sol Sol | |||
Poper Poper | |||
Jabolčni kis Jabolčni kis | 0,5 dl dl | ||
Olivno olje Olivno olje |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamOsvežilna solata iz pečenih bučk za k jedem z žara
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Bučke narežemo na pet milimetrov debele rezine, jih posolimo in pustimo, da iz njih odteče odvečna voda. Nato jih obrišemo in popečemo na ponvi ter pustimo, da se ohladijo. Na hitro popečemo češnjev paradižnik. Slanino narežemo na majhne kocke in prepražimo v ponvi. Ohladimo jo in dodamo sesekljan koper, sol, poper, jabolčni kis ter oljčno olje. Vse skupaj dobro premešamo ter prelijemo čez popečene bučke in češnjev paradižnik.