
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Breskev Breskev | 4 | ||
Piščančji file Piščančji file | |||
Sir brie Sir brie | 1 | ||
Maslo Maslo | |||
Rjavi sladkor Rjavi sladkor | 20 g g | ||
Sol Sol | |||
Poper Poper |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamPiščančji file z breskvami
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Fileje začinimo inpopečemo na žaru. Breskve narežemo na rezine in popečemo na maslu, ki smo mu dodali malo medu ali rjavega sladkorja. Sir narežemo na tanke rezine in z njim obložimo pečene fileje, po vrhu jih pa obložimo še z breskvami. Vse skupaj potisnemo v vročo pečico ali mikrovalovko, da se sir nekoli stopi. Pečica naj bo res vroča, da se meso ne izsuši zaradi predolgega segrevanja.