Preprosto več za vas
Piščančji file z breskvami

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Breskev Breskev4
Piščančji file Piščančji file
Sir brie Sir brie1
Maslo Maslo
Rjavi sladkor Rjavi sladkor20 g g
Sol Sol
Poper Poper

Piščančji file z breskvami

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(1)

Priprava

Fileje začinimo inpopečemo na žaru. Breskve narežemo na rezine in popečemo na maslu, ki smo mu dodali malo medu ali rjavega sladkorja. Sir narežemo na tanke rezine in z njim obložimo pečene fileje, po vrhu jih pa obložimo še z breskvami. Vse skupaj potisnemo v vročo pečico ali mikrovalovko, da se sir nekoli stopi. Pečica naj bo res vroča, da se meso ne izsuši zaradi predolgega segrevanja.