Preprosto več za vas
Polnjene bučke z veganskim mletim in rastlinskim nadomestkom sira

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Bučke Bučke2 kosov kos
Kokosovo olje Kokosovo olje12 ml ml
Paprika Paprika1 kosov kos
Koruza Koruza100 g g
Fižol Fižol100 g g
Začimbe Začimbe20 g g
Vegansko mleto Vegansko mleto150 g g
Rastlinski nadomestek sira Rastlinski nadomestek sira80 g g

Polnjene bučke z veganskim mletim in rastlinskim nadomestkom sira

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(14)

Priprava

Bučki operemo in ju po dolžini prerežemo na pol. Polovice izdolbemo in postavimo na peki papir, v ogreto pečico. V ponvi segrejemo malo kokosovega olja, na katerem popražimo vegansko mleto. Dodamo papriko, koruzo in fižol, vse skupaj zmešamo in začinimo s poprom ter soljo. Z zmesjo napolnimo izdolbene bučke. Nadev po vrhu pokrijemo z rastlinskim nadomestkom sira. Nadevane bučke pečemo v ogreti pečici še toliko časa, da se rastlinski nadomestek sira stopi in lepo zlato-rjavo zapeče.