
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Bučke Bučke | 2 kosov kos | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | 12 ml ml | ||
Paprika Paprika | 1 kosov kos | ||
Koruza Koruza | 100 g g | ||
Fižol Fižol | 100 g g | ||
Začimbe Začimbe | 20 g g | ||
Vegansko mleto Vegansko mleto | 150 g g | ||
Rastlinski nadomestek sira Rastlinski nadomestek sira | 80 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamPolnjene bučke z veganskim mletim in rastlinskim nadomestkom sira
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Bučki operemo in ju po dolžini prerežemo na pol. Polovice izdolbemo in postavimo na peki papir, v ogreto pečico. V ponvi segrejemo malo kokosovega olja, na katerem popražimo vegansko mleto. Dodamo papriko, koruzo in fižol, vse skupaj zmešamo in začinimo s poprom ter soljo. Z zmesjo napolnimo izdolbene bučke. Nadev po vrhu pokrijemo z rastlinskim nadomestkom sira. Nadevane bučke pečemo v ogreti pečici še toliko časa, da se rastlinski nadomestek sira stopi in lepo zlato-rjavo zapeče.