Preprosto več za vas
Praznična predjed

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Šampinjoni Šampinjoni20 kosov kos
Bučke Bučke1 kosov kos
Korenje Korenje3 kosov kos
Bourbon viski z medom Bourbon viski z medom50 ml ml
Česen Česen
(drobno sesekljan)
Sol Sol
Olivno olje Olivno olje24 ml ml
Rožmarin Rožmarin
(po okusu)
Balzamični kis Balzamični kis
(po okusu)
Deluxe narezek Deluxe narezek1 kosov kos
Kruh z rožmarinom in olivnim oljem Kruh z rožmarinom in olivnim oljem1 kosov kos

Praznična predjed

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

40 min
(8)

Priprava

Šampinjone očistite. Bučko operite, po dolžini prepolovite in narežite na rezine. Korenje po dolžini razčetverite in nato razpolovite. Vse zmešajte z drobno sesekljanim česnom, soljo, olivnim oljem, viskijem z medom in sesekljanim rožmarinom ter razporedite po pekaču. Pecite v vroči pečici na 200 stopinjah Celzija, približno 12 minut. Končano zelenjavo pokapajte z balzamičnim kisom. Postrezite s salamo, bivoljo burato in šunko. Zraven postrezite kruh z rožmarinom in olivnim oljem.