
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Šampinjoni Šampinjoni | 20 kosov kos | |
Bučke Bučke | 1 kosov kos | |
Korenje Korenje | 3 kosov kos | |
Bourbon viski z medom Bourbon viski z medom | 50 ml ml | |
Česen
Česen (drobno sesekljan) | ||
Sol Sol | ||
Olivno olje Olivno olje | 24 ml ml | |
Rožmarin
Rožmarin (po okusu) | ||
Balzamični kis
Balzamični kis (po okusu) | ||
Deluxe narezek Deluxe narezek | 1 kosov kos | |
Kruh z rožmarinom in olivnim oljem Kruh z rožmarinom in olivnim oljem | 1 kosov kos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPraznična predjed
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Šampinjone očistite. Bučko operite, po dolžini prepolovite in narežite na rezine. Korenje po dolžini razčetverite in nato razpolovite. Vse zmešajte z drobno sesekljanim česnom, soljo, olivnim oljem, viskijem z medom in sesekljanim rožmarinom ter razporedite po pekaču. Pecite v vroči pečici na 200 stopinjah Celzija, približno 12 minut. Končano zelenjavo pokapajte z balzamičnim kisom. Postrezite s salamo, bivoljo burato in šunko. Zraven postrezite kruh z rožmarinom in olivnim oljem.