
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Francoska štručka Francoska štručka | 1 kosov kos | |
Maslo Maslo | 50 g g | |
Pesto omaka Pesto omaka | 1 kozarec kozarec | |
Britanski cheddar Britanski cheddar | 200 g g | |
Polnjen brie Polnjen brie | 200 g g | |
Deluxe salama
Deluxe salama (po izbiri) | 100 g g | |
Pršut San Danille Pršut San Danille | 100 g g | |
Delikatesne kumarice Delikatesne kumarice | 1 kozarec kozarec | |
Redkvice
Redkvice (sveženj) | 1 | |
Srčki artičoke Srčki artičoke | 1 kozarec kozarec | |
Bazilika
Bazilika (nekaj listkov) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPraznični večerni krožnik
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Polovico francoske štručke narežite po dolžini, namažite z maslom in pecite v segreti pečici na 200° približno10 minut, da se hrustljavo zapeče. Nato vzemite popečeno francosko štručko iz pečice, namažite s pestom in narežite na kose. Redkvice operite in odstranite zelenje. Cheddar narežite na kocke in razporedite po krožniku s polnjenim briejem, salamo in pršutom. Okrasite s kumaricami, redkvicami, mariniranimi srčki artičoke in baziliko ter postrezite s popečenimi kruhki.