
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Francoska štručka Francoska štručka | 1 kosov kos | ||
Maslo Maslo | 50 g g | ||
Pesto omaka Pesto omaka | 1 kozarec kozarec | ||
Britanski cheddar Britanski cheddar | 200 g g | ||
Polnjen brie Polnjen brie | 200 g g | ||
Deluxe salama
Deluxe salama (po izbiri) | 100 g g | ||
Pršut San Danille Pršut San Danille | 100 g g | ||
Delikatesne kumarice Delikatesne kumarice | 1 kozarec kozarec | ||
Redkvice
Redkvice (sveženj) | 1 | ||
Srčki artičoke Srčki artičoke | 1 kozarec kozarec | ||
Bazilika
Bazilika (nekaj listkov) |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamPraznični večerni krožnik
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Polovico francoske štručke narežite po dolžini, namažite z maslom in pecite v segreti pečici na 200° približno10 minut, da se hrustljavo zapeče. Nato vzemite popečeno francosko štručko iz pečice, namažite s pestom in narežite na kose. Redkvice operite in odstranite zelenje. Cheddar narežite na kocke in razporedite po krožniku s polnjenim briejem, salamo in pršutom. Okrasite s kumaricami, redkvicami, mariniranimi srčki artičoke in baziliko ter postrezite s popečenimi kruhki.