Preprosto več za vas
Praznični večerni krožnik

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Francoska štručka Francoska štručka1 kosov kos
Maslo Maslo50 g g
Pesto omaka Pesto omaka1 kozarec kozarec
Britanski cheddar Britanski cheddar200 g g
Polnjen brie Polnjen brie200 g g
Deluxe salama Deluxe salama
(po izbiri)
100 g g
Pršut San Danille Pršut San Danille100 g g
Delikatesne kumarice Delikatesne kumarice1 kozarec kozarec
Redkvice Redkvice
(sveženj)
1
Srčki artičoke Srčki artičoke1 kozarec kozarec
Bazilika Bazilika
(nekaj listkov)

Praznični večerni krožnik

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

15 min
(2)

Priprava

Polovico francoske štručke narežite po dolžini, namažite z maslom in pecite v segreti pečici na 200° približno10 minut, da se hrustljavo zapeče. Nato vzemite popečeno francosko štručko iz pečice, namažite s pestom in narežite na kose. Redkvice operite in odstranite zelenje. Cheddar narežite na kocke in razporedite po krožniku s polnjenim briejem, salamo in pršutom. Okrasite s kumaricami, redkvicami, mariniranimi srčki artičoke in baziliko ter postrezite s popečenimi kruhki.