Preprosto več za vas
Solata s piščančjimi medaljoni

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Piščančji file Piščančji file800 g g
Bučke Bučke300 g g
Zelena oliva Zelena oliva100 g g
Sir v slanici Sir v slanici200 g g
Paradižnik Paradižnik200 g g
Bazilika Bazilika
Meta Meta
Limetin sok Limetin sok30 ml ml
Sol Sol
Poper Poper
Olivno olje Olivno olje

Solata s piščančjimi medaljoni

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(0)

Priprava

Narezane piščančje medaljone posolimo in popopramo ter prepražimo na oljčnem olju. Odstavimo z ognja in ohladimo. Prestavimo v drugo posodo in dodamo sir, izkoščičene olive, tanke rezine bučk in paradižnika, posolimo in popopramo, začinimo še z meto in baziliko ter prelijemo s sokom limete in oljčnim oljem. Premešamo in takoj postrežemo.