
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščančji file Piščančji file | 800 g g | ||
Bučke Bučke | 300 g g | ||
Zelena oliva Zelena oliva | 100 g g | ||
Sir v slanici Sir v slanici | 200 g g | ||
Paradižnik Paradižnik | 200 g g | ||
Bazilika Bazilika | |||
Meta Meta | |||
Limetin sok Limetin sok | 30 ml ml | ||
Sol Sol | |||
Poper Poper | |||
Olivno olje Olivno olje |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamSolata s piščančjimi medaljoni
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Narezane piščančje medaljone posolimo in popopramo ter prepražimo na oljčnem olju. Odstavimo z ognja in ohladimo. Prestavimo v drugo posodo in dodamo sir, izkoščičene olive, tanke rezine bučk in paradižnika, posolimo in popopramo, začinimo še z meto in baziliko ter prelijemo s sokom limete in oljčnim oljem. Premešamo in takoj postrežemo.