
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščančji file Piščančji file | 800 g g | |
Bučke Bučke | 300 g g | |
Zelena oliva Zelena oliva | 100 g g | |
Sir v slanici Sir v slanici | 200 g g | |
Paradižnik Paradižnik | 200 g g | |
Bazilika Bazilika | ||
Meta Meta | ||
Limetin sok Limetin sok | 30 ml ml | |
Sol Sol | ||
Poper Poper | ||
Olivno olje Olivno olje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSolata s piščančjimi medaljoni
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Narezane piščančje medaljone posolimo in popopramo ter prepražimo na oljčnem olju. Odstavimo z ognja in ohladimo. Prestavimo v drugo posodo in dodamo sir, izkoščičene olive, tanke rezine bučk in paradižnika, posolimo in popopramo, začinimo še z meto in baziliko ter prelijemo s sokom limete in oljčnim oljem. Premešamo in takoj postrežemo.