Tofujevi ražnjiči z zelenjavo

Gašper Plankar
Gašper Plankar
Tofujevi ražnjiči z zelenjavo
TežavnostLahko
Kuhanje40 min

Priprava

    V manjšo posodico dodaj papriko v prahu, česen v prahu, sojino omako, limonin sok, javorjev sirup, olje, gorčico in vse skupaj dobro premešaj.

    V večjo posodo dodaj narezane bučke, šampinjone, narezano rdečo papriko, narezano čebulo in tofu.

    Vse skupaj prelij z omako za marinado, dobro premešaj in postavi v hladilnik za okoli 30 minut.

    Nato na leseno palčko dodaj mariniran tofu in zelenjavo ter oblikuj ražnjič.

    Ponovi postopek za preostalo maso za ražnjiče.

    V ponev dodaj nekaj olja in jo segrej.

    Dodaj ražnjiče in jih praži na eni strani nekaj minut.

    Nato jih obrni in jih praži še na drugi strani nekaj minut.

    Postrezi še tople.