*Kokosov napitek v pločevinski čez noč postavi v hladilnik. Za pripravo potrebuješ 1.5 dl tekočine kokosovega napitka in 50 g maščobe kokosovega napitka.V mešalnik za pripravo smutijev zlij kokosovo vodo in maščobo, ki se je nabrala na vrhu pločevinke. Dodaj javorjev sirup, indijske oreščke in tropski miks zamrznjenega sadja (mango, ananas, papaja). Mešaj toliko časa, da nastane enotna zmes. Zmes nadevaj v skodelico in posuj s kokosovo moko, orehi pekan,granolo in koščki tropskega sadja. Če želiš, lahko dodaš še kokosovo smetano in preliješ s čokoladnim prelivom.
Tropska sladoledna skleda
Sestavine
1
število porcij
-
osnova
- 2 dl kokosov napitek
- 24 ml javorjev sirup
- 50 g indijski oreščki
- 160 g zmrznjeno sadje
-
posip
- granola
- ananas
- mango
- kokosova moka
- pekani