Preprosto več za vas
Tropska sladoledna skleda

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.

Sestavine

osnova

Kokosov napitek Kokosov napitek2 dl dl
Javorjev sirup Javorjev sirup24 ml ml
Indijski oreščki Indijski oreščki50 g g
Zmrznjeno sadje Zmrznjeno sadje160 g g

posip

Granola Granola
Ananas Ananas
Mango Mango
Kokosova moka Kokosova moka
Pekani Pekani

Tropska sladoledna skleda

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(0)

Priprava

*Kokosov napitek v pločevinski čez noč postavi v hladilnik. Za pripravo potrebuješ 1.5 dl tekočine kokosovega napitka in 50 g maščobe kokosovega napitka.V mešalnik za pripravo smutijev zlij kokosovo vodo in maščobo, ki se je nabrala na vrhu pločevinke. Dodaj javorjev sirup, indijske oreščke in tropski miks zamrznjenega sadja (mango, ananas, papaja). Mešaj toliko časa, da nastane enotna zmes. Zmes nadevaj v skodelico in posuj s kokosovo moko, orehi pekan,granolo in koščki tropskega sadja. Če želiš, lahko dodaš še kokosovo smetano in preliješ s čokoladnim prelivom.