
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Rumena paprika Rumena paprika | 1 | |
Bučke Bučke | 1 | |
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik | 15 | |
Gobe Gobe | 6 | |
Tofu Tofu | 1 | |
Šparglji Šparglji | 5 | |
Veganski namaz Veganski namaz | ||
Kruh Kruh | ||
Sol Sol | 1 ščepec ščepec | |
Olivno olje Olivno olje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVegi pisana nabodalca
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Zelenjavo operemo, papriko in bučke narežemo na manjše koščke (približno 1 x 1 cm), šampinjone na četrtine. Tofu odcedimo in ga ravno tako narežemo na manjše kocke (približno 1 x 1 cm). Vse sestavine razporedimo v manjše posode in jih potem v različnem barvnem zaporedju napičimo na nabodalo. Pripravljena nabodala odlagamo na krožnik in jih tik preden jih položimo na žar še rahlo posolimo in pokapamo z olivnim oljem. Na žaru jih pečemo približno 2-3 minuti na vsaki strani. Rahlo posolimo in naoljimo tudi šparglje; ravno tako so pripravljeni v približno petih minutah.
Medtem ko čakamo, da se nabodala spečejo, narežemo BIO kruh in nanj namažemo veganski namaz. Po želji, lahko kruhke še dodatno popopramo ali dodamo kakšno drugo svežo začimbo po želji.