Vegi pisana nabodalca

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Rumena paprika Rumena paprika 1
Bučke Bučke 1
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik 15
Gobe Gobe 6
Tofu Tofu 1
Šparglji Šparglji 5
Veganski namaz Veganski namaz
Kruh Kruh
Sol Sol 1 ščepec ščepec
Olivno olje Olivno olje

Vegi pisana nabodalca

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Deli recept
0:10 min
(0)

Priprava

Zelenjavo operemo, papriko in bučke narežemo na manjše koščke (približno 1 x 1 cm), šampinjone na četrtine. Tofu odcedimo in ga ravno tako narežemo na manjše kocke (približno 1 x 1 cm). Vse sestavine razporedimo v manjše posode in jih potem v različnem barvnem zaporedju napičimo na nabodalo. Pripravljena nabodala odlagamo na krožnik in jih tik preden jih položimo na žar še rahlo posolimo in pokapamo z olivnim oljem. Na žaru jih pečemo približno 2-3 minuti na vsaki strani. Rahlo posolimo in naoljimo tudi šparglje; ravno tako so pripravljeni v približno petih minutah.

Medtem ko čakamo, da se nabodala spečejo, narežemo BIO kruh in nanj namažemo veganski namaz. Po želji, lahko kruhke še dodatno popopramo ali dodamo kakšno drugo svežo začimbo po želji.