
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Svinjski kotlet Svinjski kotlet | 10 | |
Svinjska krača Svinjska krača | 6 | |
Klobasa Klobasa | 6 | |
Čevapčiči Čevapčiči | 20 | |
Svinjska mast Svinjska mast | 12 ml ml | |
Belo vino Belo vino | 5 dl dl | |
Rdeča čebula Rdeča čebula | 1 | |
Česen Česen | 5 | |
Sol Sol | ||
Poper Poper | ||
Mleta paprika Mleta paprika | ||
Feferon Feferon |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listŽar MIX za »ta prave dede«
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Kotlete narežemo ob robovih. Skupaj z bedri jih damo v posodo, solimo in popramo ter pustimo počivati 2 uri. Iz čevapčičev oblikujemo mesnecmoke, klobase pa skuhamo v vreli vodi. Na svinjski masti popečemo kotlete, bedra in mesne cmoke. Ko vidimo, da je meso na zunaj lepo zapečeno, ga odstavimo iz posode. V posodo dodamo narezano rdečo čebulo, mleto rdečo papriko, svež oster feferon, česen, začimbe po želji in kuhane klobase. Vse skupaj zalijemo z vinom in ostalo meso položimo nazaj v posodo. Dušimo do mehkega.