
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Svinjski kotlet Svinjski kotlet | 10 | ||
Svinjska krača Svinjska krača | 6 | ||
Klobasa Klobasa | 6 | ||
Čevapčiči Čevapčiči | 20 | ||
Svinjska mast Svinjska mast | 12 ml ml | ||
Belo vino Belo vino | 5 dl dl | ||
Rdeča čebula Rdeča čebula | 1 | ||
Česen Česen | 5 | ||
Sol Sol | |||
Poper Poper | |||
Mleta paprika Mleta paprika | |||
Feferon Feferon |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamŽar MIX za »ta prave dede«
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Kotlete narežemo ob robovih. Skupaj z bedri jih damo v posodo, solimo in popramo ter pustimo počivati 2 uri. Iz čevapčičev oblikujemo mesnecmoke, klobase pa skuhamo v vreli vodi. Na svinjski masti popečemo kotlete, bedra in mesne cmoke. Ko vidimo, da je meso na zunaj lepo zapečeno, ga odstavimo iz posode. V posodo dodamo narezano rdečo čebulo, mleto rdečo papriko, svež oster feferon, česen, začimbe po želji in kuhane klobase. Vse skupaj zalijemo z vinom in ostalo meso položimo nazaj v posodo. Dušimo do mehkega.