
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Svinjski kotlet Svinjski kotlet | 10 | ||
Svinjska krača Svinjska krača | 6 | ||
Klobasa Klobasa | 6 | ||
Čevapčiči Čevapčiči | 20 | ||
Svinjska mast Svinjska mast | 12 ml ml | ||
Belo vino Belo vino | 5 dl dl | ||
Rdeča čebula Rdeča čebula | 1 | ||
Česen Česen | 5 | ||
Sol Sol | |||
Poper Poper | |||
Mleta paprika Mleta paprika | |||
Feferon Feferon |
Žar MIX za »ta prave dede«
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
2:00
h
(0)
Priprava
Kotlete narežemo ob robovih. Skupaj z bedri jih damo v posodo, solimo in popramo ter pustimo počivati 2 uri. Iz čevapčičev oblikujemo mesnecmoke, klobase pa skuhamo v vreli vodi. Na svinjski masti popečemo kotlete, bedra in mesne cmoke. Ko vidimo, da je meso na zunaj lepo zapečeno, ga odstavimo iz posode. V posodo dodamo narezano rdečo čebulo, mleto rdečo papriko, svež oster feferon, česen, začimbe po želji in kuhane klobase. Vse skupaj zalijemo z vinom in ostalo meso položimo nazaj v posodo. Dušimo do mehkega.