Preprosto več za vas
Žar MIX za »ta prave dede«

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Svinjski kotlet Svinjski kotlet10
Svinjska krača Svinjska krača6
Klobasa Klobasa6
Čevapčiči Čevapčiči20
Svinjska mast Svinjska mast12 ml ml
Belo vino Belo vino5 dl dl
Rdeča čebula Rdeča čebula1
Česen Česen5
Sol Sol
Poper Poper
Mleta paprika Mleta paprika
Feferon Feferon

Žar MIX za »ta prave dede«

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

2:00 h
(2)

Priprava

Kotlete narežemo ob robovih. Skupaj z bedri jih damo v posodo, solimo in popramo ter pustimo počivati 2 uri. Iz čevapčičev oblikujemo mesnecmoke, klobase pa skuhamo v vreli vodi. Na svinjski masti popečemo kotlete, bedra in mesne cmoke. Ko vidimo, da je meso na zunaj lepo zapečeno, ga odstavimo iz posode. V posodo dodamo narezano rdečo čebulo, mleto rdečo papriko, svež oster feferon, česen, začimbe po želji in kuhane klobase. Vse skupaj zalijemo z vinom in ostalo meso položimo nazaj v posodo. Dušimo do mehkega.